Έρχεται το νέο «Στην υγειά μας»!

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ποιος θα το παρουσιάζει και ποιο κανάλι θα το φιλοξενήσει;

Απόπειρα να μπει πιο ενεργά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, με περισσότερο ελκυστικό πρόγραμμα, κάνει η ΕΡΤ για την προσεχή σεζόν, σχεδιάζοντας νέες ψυχαγωγικές εκπομπές, με στόχο την αύξηση της τηλεθέασης. Στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζει νέα μουσική εκπομπή, προκειμένου να αναβιώσει μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές της διαχρονικά. Η δημόσια τηλεόραση θέλει να χτυπήσει το άλλοτε δικό της «Στην υγειά μας», που καθιερώθηκε στην ΕΡΤ αλλά τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στον Alpha ως «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Όπως γράφει η εφημερίδα Reallife, η λύση αναζητήθηκε και βρέθηκε στο πρόσωπο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο ηθοποιός θα είναι ο παρουσιαστής της νέας μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ, που θα έχει ζωντανή μουσική, κουβέντα και πολλούς καλεσμένους. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Στο ρεφρέν», η διάρκεια της τρίωρη και η μετάδοσή της θα γίνεται στην prime time.

Η παραγωγή της θα στηθεί σύντομα, με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, στην ΕΡΤ2. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προβάλλεται Σάββατο βράδυ, απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.