Έρχεται η «Εκδρομή» στον ΑΝΤ1

Δείτε τις ατμοσφαιρικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρών στον χώρο της εγχώριας μυθοπλασίας. Αυτή τη φορά με τη σειρά μυστηρίου «ΕΚΔΡΟΜΗ», η οποία με το δυνατό σενάριο, τη δεξιοτεχνική σκηνοθεσία και το ταλαντούχο καστ, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο – καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού.
Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή:

Μια γυναίκα αναζητά το παιδί της που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί απ’ τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του.

Ένας καθηγητής ταξιδεύει μέχρι εκεί έχοντας λάβει μία πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού που εκτελείται στην πλαγιά του βουνού.

Μια δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ. Ένας γέροντας αγρότης κάνει διακοπές έχοντας κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι από το διαγωνισμό κάποιας εταιρίας. Τρεις ορειβάτες κάνουν tour με τον οδηγό τους. Ένας μουσικός με την κοπέλα του –ανερχόμενη τραγουδίστρια- ψάχνουν να βρουν έναν μουσικό παραγωγό.Μια μάνα που ανησυχεί για την κόρη της μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί και την αναζητά.

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επεδίωξε να τους μαζέψει; Ποια ιστορία συνδέει αυτά τα πρόσωπα μεταξύ τους; Τι ρόλο έχει παίξει ο καθένας τους σ΄αυτή την ιστορία –εν γνώσει ή εν αγνοία του; Τι θέλει εκείνος που τους μάζεψε εκεί και γιατί δεν τους το φανερώνει απ΄την αρχή;
Οι τηλεφωνικές γραμμές κόβονται, η κινητή τηλεφωνία χάνει το σήμα της, τα τρόφιμα λιγοστεύουν, το ηλεκτρικό έχει συνεχείς διακοπές. Οι διέξοδοι διαφυγής λιγοστεύουν μέχρι που γίνονται ανύπαρκτες. Μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Με ένα φλας μπακ από το παρελθόν -σαν κομμάτια ενός παζλ- μας οδηγούν στο τι είχε γίνει τότε.

Οι ήρωες μας φτάνουν σε οριακές καταστάσεις και αλληλοσπαράζονται. Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τους κάνουν να χάσουν κάθε έλεγχο. Μια γυναίκα βρίσκεται τραυματισμένη στο δάσος. Ατύχημα ή απόπειρα δολοφονίας;
Ένας από τους ορειβάτες εξαφανίζεται μυστηριωδώς και αργότερα ανακαλύπτεται το πτώμα του. Ποιος τον σκότωσε και γιατί; Το χαμένο παιδί βρίσκεται μπροστά στη μάνα του μέσα στο δάσος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ποιος το είχε απαγάγει και πού βρισκόταν μέχρι τώρα; Ένα κορίτσι εμφανίζεται στο ποτάμι και σώζεται από κάποιον τον οποίο οι υπόλοιποι θεωρούν επικίνδυνο. Ένας έρωτας ξαναγεννιέται και προκαλεί εκρήξεις, πυροδοτώντας απωθημένα και ανομολόγητα συναισθήματα.Μία συμπάθεια και μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δυο άλλα πρόσωπα ανατρέπει τις καταστάσεις και θολώνει τα νερά.

Κανείς δε θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε. Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!

Διαβάστε ακόμα:

Τι μπορεί να συμβεί σε μια «Εκδρομή»;