Ερασμία Μάνου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για τα υπονοούμενα γύρω από την πρώην σχέση της

Ερασμία Μάνου

«Ας αναρωτιέται ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλήθεια».

Την Ερασμία Μάνου συνάντησε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, ζητώντας της να απαντήσει στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε αφήσει μέσα στην εβδομάδα υπονοούμενα για τη φύση της σχέσης που διατηρούσε η ίδια με τον Βασίλη Δημάκη, εφόσον εκείνος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Εντάξει, αν το θεωρεί έτσι, ας πάει στους χιλιάδες κρατούμενους που έχουν σχέσεις να τους ρωτήσει γιατί έχουν σχέσεις, γιατί έχουν γυναίκες που τους περιμένουν έξω και γιατί έχουν οικογένειες και δικαιώματα», δήλωσε αρχικά η Ερασμία Μάνου.

«Υπάρχουν σχέσεις εξ αποστάσεως και σχέσεις τέτοιου τύπου. Ας αναρωτιέται ό,τι θέλει, δεν μπορώ εγώ να του πω τι έχω περάσει και τι έχω ζήσει», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ το πρωινό της Κυριακής (3/3).

«Είμαστε λίγο φαντασιόπληκτοι εμείς οι καλλιτέχνες κατά πάσα πιθανότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλήθεια. Ας κρατήσουμε αυτό», τονίζει με αυτοσαρκασμό η Ερασμία Μάνου.

«Δεν στεναχωριέμαι που βγαίνει ο Βασίλης στα κανάλια. Στεναχωριέμαι για πιο βαριά πράγματα. Αν δεν θυμάται όσα ζήσαμε, θα του γράψω ένα γράμμα να του τα θυμίσω εγώ. Θα μπορούσα να είμαι φίλη μαζί του, γιατί όχι;», καταλήγει στις δηλώσεις της στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ η Ερασμία Μάνου.