Έπος Μαρτίκα στο Survivor: «Τώρα φορτσάρεις σαν τους Αιθίοπες»

Survivor

Αλαφιασμένος ο παίκτης του Survivor στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας!

Τι κι αν είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση για 11η φορά στο Survivor, αυτή την εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μπήκε… σαν να μην υπάρχει αύριο στον στίβο μάχης.

Ειδικότερα, στο δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό μήπως και διώξει από πάνω του αυτή την υποψηφιότητα σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Survivor που ανακοίνωσε μια μέρα πριν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Για αυτό αρχικά κατόρθωσε να κερδίσει στην αναμέτρηση εναντίον του Γιώργου Ταλάντσεβ ενώ ακολούθησε και δεύτερη σερί νίκη με αντίπαλο τον Νίκο Γιάννη. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα πειράγματα τόσο από τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Ξεμπούκωσε το «μηχάνημα» εκεί στο τελευταίο σετ βολών και ο Σπύρος συνεχίζει με τρεις ζωές».

«Θα την πάρεις την ασυλία σήμερα; Θα πάρεις και την αυριανή για να χάσεις την υποψηφιότητα; Αλήθεια, αν δούμε αυτό το σενάριο, θα τα έχουμε δει όλα στο Survivor» παρατήρησε με χαμόγελο ο Άρης Σοϊλέδης για να του δώσει… την καλύτερη πάσα η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου με το σχόλιο της. «Ήταν η στρατηγική του! Ήταν και αυτό ένα σχέδιο Μαρτίκα. Να βγει υποψήφιος στον πρώτο… Κρυβόταν τόσο καιρό».

«Τώρα φορτσάρεις! Είσαι σαν τους Αιθίοπες! Πάνε σιγά σιγά στον Μαραθώνιο και στα τελευταία μέτρα, στα τελευταία δέκα χιλιόμετρα κάνουν σπριντ. Έτσι είσαι και συ. Περίμενες όλο αυτό μέχρι να φτάσεις εδώ και τώρα φορτσάρεις» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης προς τον συμπαίκτη του στο Survivor της Τρίτης.

Για την Survivor ιστορία, μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε και στην τρίτη προσπάθεια να… κερδίσει στον στίβο μάχης τον Άρη Σοϊλέδη κάνοντας το 3/3!