Επίθεση Γαβαλά σε Λιάγκα και Πρωινό: «Ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL»!

«Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είσαι απ' τον Ρέντη, αλλά θα είσαι τρέντι»!

Τα σχόλια του «Πρωινό» για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου με καπέλο, αποτέλεσαν αφορμή για μια δίχως προηγούμενο επίθεση του Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή και τον Γιώργο Λιάγκα προσωπικά.

Ο Λάκης δήλωσε τα εξής: «Το έβαλα για να δω τι άλλες βλακείες θα λένε τα πρωινά και πόση κριτική θα κάνουν σε κάποιον που φοράει καπέλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί και πώς μπορούν να κρίνουν πότε και γιατί φοριέται; Οφείλω να υπερασπιστώ μια ξανθιά που είναι πιο έξυπνη από την πιο καλή μελαχρινή! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL, με έναν τεράστιο καβαλάρη στο αριστερό του μέρος και να κρίνει μία που φοράει καπέλο. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είσαι απ’ τον Ρέντη, αλλά θα είσαι τρέντι! Με κάνουν και γελάω πάρα πολλές φορές. Έχουν τσουλούφια ξανθά, φοράνε ρούχα δανεικά, που τους δίνει ένας στυλίστας, που είναι τέρατα, δεν κατάλαβα γιατί μπορούν να κρίνουν πάντοτε τους άλλους. Εντάξει, είπαμε να βγάλεις το μεροκάματο, γιατί είναι gossip εκπομπή, κάνουν σαχλά… έλεος! Ας διαφημίζουν περισσότερο αυτά που πουλάνε και αυτά που τους δίνουν οι σπόνσορες και να αφήσουν τον κόσμο να βγαίνει και να διασκεδάζει. Απαλλαχτήκαμε από τον Ζαμπούνη κι έχουμε τώρα τα πάνελ; Μην τρελαθούμε»! 

Στον Λάκη απάντησε η Φαίη Σκορδά, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Βγαίνει έξω και τα λέει, αλλά στο Dancing είναι αδιάφορος. Ίσως αυτό τον πείραξε που είπαμε».

Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να σωπάσει… 

//www.youtube.com/embed/fQBY4U6-b9M