Επιστρέφει στον Alpha ως παρουσιάστρια! Έκλεισε η συμφωνία!

Alpha

Γυρίζει πίσω στο κανάλι 3 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους με εντελώς διαφορετικό ρόλο...

Είναι ένα από τα πρόσωπα που μέσα από τη συχνότητα του Alpha αγαπήθηκε πολύ. Στην πορεία, τα επαγγελματικά της σχέδια άλλαξαν, οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά να που έφτασε η ώρα να ξανασυναντηθούν και μάλιστα σε κάτι εντελώς καινούριο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου project του σταθμού που θα δούμε στις οθόνες μας το φθινόπωρο, Bake Off Greece.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υπήρξε η πρώτη επιλογή του Alpha για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και τελικά, μετά από μια περίοδο συζητήσεων οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Όχι, η ηθοποιός δεν θα αφήσει τη ζωή της στην Αμερική για να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ιωάννα θα βρίσκεται στη χώρα μας όσο διαρκούν τα γυρίσματα και με το τέλος αυτών θα γυρίσει πίσω στο Λος Άντζελες.

Η δυναμική, η ένταση και το χιούμορ που την χαρακτηρίζουν, είναι τα ιδανικά συστατικά που χρειαζόταν το κανάλι ώστε το… γλυκό να πετύχει, καθώς ο ρόλος της Ιωάννας μόνο διεκπεραιωτικός δεν θα είναι. Η παρουσιάστρια του Bake Off θα παρακολουθεί όλη την εξέλιξη του προγράμματος με διπλό ρόλο. Από τη μία θα είναι αυτή που θα χαλαρώνει τους παίκτες κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και από την άλλη θα προσπαθεί με τον τρόπο της να τους «ξεκλειδώσει» ώστε να γνωρίσουμε τις 18 προσωπικότητες. Αναμφίβολα, η Ιωάννα φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για να το αναλάβει…

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Τι είναι το Bake Off Greece

Το «Bake Off Greece», το πρόγραμμα με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται  το φθινόπωρο στον Alpha. Αναζητά τον καλύτερο ερασιτέχνη  ζαχαροπλάστη, εκείνον που παίρνει τη ζύμη στα χέρια του και κάνει θαύματα!

Ανάμεσα σε πάγκους με γλυκά και δίπλα σε αναμμένους φούρνους ξεκινά μια συναρπαστική ιστορία ανταγωνισμού που θα κορυφωθεί με την ανάδειξη του νικητή της σεζόν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μπισκότα, ψωμάκια, πίτες, ζαχαρόπαστες, τάρτες, τούρτες και πολλά άλλα που οι κριτές του «Bake Off Greece» θα τους ζητήσουν να παρουσιάσουν.