Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Άγριες Μέλισσες

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε για να επιστρέψω».

Την επιστροφή του στις Άγριες Μέλισσες ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε υποδυθεί τον Σταμάτη, τον σύζυγο της Βιολέτας, μπαίνει ξανά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και μάλιστα την αποκάλυψη την έκανε σήμερα στο Πρωινό.

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε για να επιστρέψω. Ήρθε η Μελίνα με τον Πέτρο στην Επίδαυρο, είχαν μια σκέψη, ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και πόσο το θέλω. Εγώ το ήθελα πολύ!

Τον “Σταμάτη” τον αγάπησα, παρότι είναι έτσι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πάρα πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι. Όταν είσαι σε μια δουλειά, τι θέλεις; Να περνάς καλά, κατ’ αρχάς. Και με το πέρας του χρόνου, όσο μεγαλώνεις, αυτό επιζητάς. Να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους, φίλους», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νίκος Ψαρράς είπε στη συνέχεια: «Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα. Το να κάνεις κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα και μετά να φεύγεις για πεντάωρη πρόβα, δηλαδή να είσαι 17 ώρες non stop στο δρόμο, είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο.

Οπότε, κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Και όλοι όσοι έχουν μπει τώρα, ο Αιμίλιος, ο Οδυσσέας που είναι και σκηνοθέτης μου».