Επιστρέφει στην τηλεόραση η Καραβάτου;

Δείτε τι είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» ήταν σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου και αφού συζήτησαν αρκετή ώρα με τον Γιώργο και την Φαίη για το μωράκι της και για τον Κρατερό Κατσούλη, η κουβέντα έφτασε στα τηλεοπτικά. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το αν έπιστρέφει στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν ξέρω, μπορεί. Είναι όλα πολύ στον αέρα». Ο Γιώργος επέμεινε με δεύτερη ερώτηση, για το αν έχει δεχτεί προτάσεις, η Κατερίνα όμως θέλοντας να κρατήσει επιφυλακτική στάση, ανέφερε: «Θα μπορούσα να σου πω ναι, αλλά»…

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, απάντησε: «Με τον Κρατερό αισθανόμαστε ομάδα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή επαγγελματική ομάδα, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο με τον Κρατερό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μπορεί να δέσουμε και να κάνουμε καινούρια πράγματα μαζί».

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχτηκε πως της έχει λείψει η δουλειά, ενώ σημείωσε πως δεν έχουν τελειώσει τηλεοπτικά οι εκπομπές με θεματολογία σαν του «Κους Κους». Όσο για το αν βλέπει τηλεόραση φέτος, απάντησε αρνητικά και ο λόγος είναι το μωρό της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου για τον Alpha

Καραβάτου: Βγήκε ζωντανά σε εκπομπή μετά από 8 μήνες!

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει για την τηλεοπτική της επιστροφή

Ο Κ. Κατσούλης μιλά στην Ελένη για την εκπομπή που θα παρουσιάζει με την Κ. Καραβάτου!

Καραβάτου: Η δήλωση της Μενεγάκη είναι ανακριβής

Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στην Κατερίνα Καραβάτου

Κρατερός Κατσούλης: «Αν η Κατερίνα πάθαινε κάτι θα τον είχα πετάξει από το παράθυρο»!

Καραβάτου: «Από την ημέρα που κόπηκε η εκπομπή δεν έχω μιλήσει με Κορομηλά και Μενεγάκη…»