Επιστρέφει η Ντόρα Κουτροκόη στον ΑΝΤ1;

Ντόρα Κουτροκόη

Το μήνυμα που... ανάβει φωτιές για την Ντόρα Κουτροκόη και το τηλεοπτικό της μήνυμα μετά την αποχώρηση από το OPEN!

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση που έκανε η Ντόρα Κουτροκόη το απόγευμα της Δευτέρας. Μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από το OPEN έπειτα από δυο χρόνια συνεργασίας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

«Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν» σημείωσε η γοητευτική δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Στο κλείσιμο, όμως, της δημοσίευσης υπήρξε το εξής. «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Μια φράση που, ασφαλώς, μας προϊδεάζει πως κάπου αλλού θα δούμε την Ντόρα Κουτροκόη την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Κάτι που, ίσως, ήρθε να επιβεβαιώσει μια δημοσίευση που έκανε στο Instagram η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, Χρύσα Φώσκολου. Ειδικότερα, η νεαρή δημοσιογράφος ανέβασε σαν στόρι μια φωτογραφία μαζί με την Ντόρα Κουτροκόη γράφοντας: «Είσαι το πιο εργατικό και γλυκό πλάσμα ακόμα και όταν παλεύεις με δράκους. Θα συναντηθούμε πολύ σύντομα».

Μήπως επιστρέφει, λοιπόν, η Ντόρα Κουτροκόη στον ΑΝΤ1; Ίδωμεν…