Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Rising Star!

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για το νέο show του ΑΝΤ1.

Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1!

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

ris1

Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των talent shows αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η λογική του διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους! Tους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Κατά τη διάρκεια  κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

ris2

Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν το επόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α., Κίνα, Γαλλία, Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναι μερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show έχει ήδη αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως στον 18ο ετήσιο διαγωνισμό των Webby Awards, στον διαγωνισμό για το καλύτερο TV app του 2015 στα Connect Awards, καθώς και στα International Digital Emmy Awards.

ris4

Η διαδικασία των auditions για την αρχική φάση της επιλογής των υποψηφίων, έχει ήδη ξεκινήσει με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ANT1.