Επιπλέον παραστάσεις για το one man show του Τάκη Ζαχαράτου στο Παλλάς

Τάκης Ζαχαράτος

Η παράσταση «Ζω για σένα» συνεχίζεται...

Μετά την θριαμβευτική πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου, «Ζω για σένα» που κέρδισε τις εντυπώσεις και κατέγραψε το απόλυτο sold out στο Θέατρο Παλλάς, οι Θεατρικές Σκηνές ανακοινώνουν 4 ακόμα παραστάσεις ανταποκρινόμενες στην μεγάλη ζήτηση του Αθηναϊκού κοινού να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο φαντασμαγορικό show της φετινής χρονιάς.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Την σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφία Σπυράτου. Ελάτε στην πιο τρελή εορταστική σύνοδο κορυφής γέλιου, όπου συναντιούνται οι «ασυνάντητοι» & συνδυάζονται τα «ασυνδύαστα».

Ένα show επιστημονικής φαντασίας, μία παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας.

Κείμενο: Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Φιλίτσα Νικολαΐδη
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης
Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβάναη
Τραγούδι: Πάνος Ζώης

Ηθοποιοί, Τραγουδιστές, Χορευτές:  Αλέξανδρος Κεϊβάναη, Έλενα Κέκκου, Γιούργκεν Κυριάκης, Μαργαρίτα Κώστογλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Στράτος Χατζηδάκης, Αλέξανδρος Ψυχράμης και άλλοι

Οι 4 νέες ημερομηνίες και ώρες των παραστάσεων:

Τρίτη 14/01 – 20:30
Παρασκευή 17/01 – 20:30
Σάββατο 18/01 – 20:30
Κυριακή 19/01 – 19:00

Θέατρο Παλλάς
Αμερικής 9, Αθήνα