Επιμένει στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης: «Αυτό δεν είναι φιλία, είναι λυκοφιλία»

Survivor

Πυρά κατά των Amigos ξανά από τον παίκτη του Survivor!

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έβαλαν ξανά στο μικροσκόπιο τους Amigos, μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και έβγαλαν το… φτυάρι για την ισχυρή τους φίλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναρωτήθηκε με νόημα στην κάμερα: «Δηλαδή πατάτε ένα κουμπί και τα συναισθήματα σας  και όλα αυτά τα «bro» και «αδελφή μου» και «αγάπη μου» και «λατρεία μου» τα ξεχνάτε και χαμογελάτε επειδή κάποιος το ζήτησε; Και μένα ο Τριαντάφυλλος, όταν έφυγε, μου είπε «μην τολμήσεις και κλάψεις! Θέλω να χαμογελάς, να φανείς δυνατός και θέλω να παλέψεις». Αλλά 2-3 μέρες δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου. Δεν θα μπορούσα να πατήσω κουμπί, να σβήσω όλα αυτά που νιώθω απλά και μόνο επειδή μου το ζήτησε ο Τριαντάφυλλος».

«Αν αυτά τα παιδιά μπορούν να το κάνουν… Εγώ συνεχίζω και λέω ότι αυτό δεν είναι φιλία αλλά είναι λυκοφιλία» πρόσθεσε, αιχμηρά, ο παίκτης του Survivor

Βεβαίως, ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να στηρίξει τόσο στην κάμερα του Survivor όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ψήφο που έδωσε στην Ελένη Χαμπέρη!