Επιλέγουν Παπαδόπουλο οι τηλεθεατές! Τι τηλεθέαση έκανε ο Αρναούτογλου;

Παπαδόπουλος

Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως οι τηλεθεατές δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες...

Νέο τηλεοπτικό αντίπαλο έχει αποκτήσει από το περασμένο σαββατόβραδο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άλλαξε ημέρα και έτσι το «The 2night show» του στον ΑΝΤ1 βρέθηκε απέναντι από μια εκπομπή του Alpha με πολλά χιλιόμετρα και φανατικό κοινό. Κι ακόμα χειρότερα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι πλέον μια τηλεοπτική συνήθεια συνυφασμένη με τα βράδια Σαββάτου για εκείνους που δεν επιλέγουν να βγουν από το σπίτι.

[dfp_ads id=236982]

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος με πλήθος καλεσμένων να συμπληρώνουν το τραπέζι. Στο πλατό του The 2night Show υποδέχτηκαν τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μελίνα Μακρή, Πέτρο Ιακωβίδη και Σταμάτη Din Dan Done. Οι τηλεθεατές ωστόσο, επέλεξαν για ακόμα μια φορά τον Alpha με τη διαφορά στο γενικό σύνολο να ξεπερνά τις 20 μονάδες. Συγκεκριμένα…

Γενικό σύνολο

Στην υγειά μας ρε παιδιά 31,1%

The 2night Show 8,4%

Δυναμικό κοινό

Στην υγειά μας ρε παιδιά 17,4%

The 2night show 9,6%

Να σημειωθεί πως η ελληνική ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 υπήρξε ένα καλό lead in για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κοντράροντας το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ιδιαιτέρως στο κοινό 15 -44, ωστόσο τα ποσοστά δεν διατηρήθηκαν στη συνέχεια, ενώ και η νταντά Μακφί στο STAR πήρε σημαντικό μέρος του δυναμικού κοινού.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλωντων προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων