Επικός Έκτορας Μποτρίνι: «Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό»

Έκτορας Μποτρίνι

"Τα τριγλυκερίδια και η χοληστερίνη κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο τέρμα να χτυπήσει την καρδιά" τόνισε ο Έκτορας Μποτρίνι!

Για μια ακόμα φορά, μέσα από το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ, ο Έκτορας Μποτρίνι ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δημοφιλής σεφ, άλλωστε, καλείται να αξιολογήσει όλες τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων ύστερα από την σχετική παρότρυνση του Μάρκου Σεφερλή.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Έκτορας Μποτρίνι έμελλε να μας προσφέρει ορισμένες βιτριολικές ατάκες με αφορμή το πιάτο που δοκίμασε. Λουκάνικα με πιπεριές, κρασί και χυλοπίτες. «Πολύ σημαντικό όταν φτιάχνουμε μακαρόνια, ειδικά με λουκάνικα και οι σάλτσες είναι αυτές οι κόκκινες, να ανακατεύουμε όλο μαζί στην κατσαρόλα γιατί είναι πολύ πιο εύκολο για τον άνθρωπο που τα τρώει να τα κάνει όλα όπως πρέπει. Δηλαδή να τα ομογενοποιήσει όλα πολύ ωραία».

«Εδώ βλέπουμε ότι τα έχει ρίξει πάνω σαν να περνάς συσσίτιο και να είσαι στην ουρά, σου ρίχνει ο ένας τα μακαρόνια και ο άλλος μια κουταλιά σάλτσα. Εδώ οι χυλοπίτες οι κακομοίρες είναι ήδη κολλημένες, ενώ αν τις είχε ανακατέψει δεν θα είχαν κολλήσει. Θέλεις σκαρπέλο για να ξεκολλήσουν. Ή μάλλον η μια κολλάει πάνω στην άλλη σαν να σου λένε: Μην μας φας, σε παρακαλώ, μην κάνεις αυτό το κακό στον εαυτό σου».

«Το λουκάνικο είναι νόστιμο αλλά σε ορισμένες πλευρές είναι καμένο. Ένα πιάτο βαρύ, τα τριγλυκερίδια και η χοληστερίνη κάνουν αγώνα δρόμου μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα φτάσει πρώτος στο τέρμα να χτυπήσει την καρδιά! Το τρως και ο Άγιος Πέτρος σου κάνει αναπάντητη στο κινητό και σου λέει: ετοιμάσου» πρόσθεσε ακόμα, με καυστικό χαμόγελο, ο Έκτορας Μποτρίνι στο νέο επεισόδιο για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ.