Επικό σχόλιο από την Έλενα Χριστοπούλου – «Είσαι βαθιά κουνημένη προσωπικότητα»

Έλενα Χριστοπούλου

Μάλλον είχε κέφια η κριτής του My Style Rocks, Έλενα Χριστοπούλου!

Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική στιγμή πρόσφερε στο My Style Rocks της Πέμπτης η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την κριτική που παρουσίασε στην Έρη Λώλη. Μια κριτική που, σε κάθε περίπτωση, αιφνιδίασε τόσο την διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ όσο και το τηλεοπτικό κοινό!

«Είσαι ωραία σήμερα και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι, αρχικά, δεν είσαι καλά! Δεν είσαι καλά! Είσαι πολύ κουνημέρνο άτομο! Σοβαρά κουνημένο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του My Style Rocks απευθυνόμενη στη νεαρή διαγωνιζόμενη. «Αλήθεια, με αγάπη στο λέω και ξέρεις πως είσαι από τις αδυναμίες μου στο παιχνίδι» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η κριτής του My Style Rocks. «Είσαι βαθιά κουνημένη προσωπικότητα. Κάθε μέρα δεν ξέρω πως ξυπνάς, δεν ξέρω τι με περιμένει κάθε φορά, τι θα φορέσεις, πως θα έρθεις, πως θα ξυπνήσεις και τι θα γίνει».

«Από τη μία αυτό μου δημιουργεί μια σοβαρή έκπληξη και ανυπομονησία να δω τι θα κάνεις. Από την άλλη βλέπουμε ένα κλασικό κορίτσι σε μια κλασική εικόνα σήμερα και από κάτω βλέπουμε την Μίνι Μάους» συμπλήρωσε η κριτής του My Style Rocks στην κριτική της!