Επική στιγμή στο J2US – «Τα ‘παιξε» η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή

J2US

"Πήγα να πάθω καρδιακό" ομολόγησε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US!

Με τις… «Αμπάρες» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ανέβηκαν στη σκηνή του J2US η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης, τη νύχτα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Αμέσως μετά την ερμηνεία, όπως κάθε φορά, ο Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε το ζευγάρι στα «χέρια» της κριτικής επιτροπής.

Όταν όμως τον λόγο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου και ξεκίνησε να εκφράζει την προσωπική της άποψη προς την δημοσιογράφο, ο Σταμάτης Φασουλής βάλθηκε να της χαλάσει λίγο τα σχέδια. Έτσι, εντελώς απρόσμενα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός σηκώθηκε από την θέση του και πλησίασε την συνάδελφο του. Σκοπός του, δε, ήταν να την τρομάξει και τα κατάφερε!

«Έτσι, μόλις η καρέκλα της ταρακουνήθηκε, η Βίκυ Σταυροπούλου άρχισε να ουρλιάζει με την υπόλοιπη επιτροπή να ξεσπάει φυσικά σε γέλια! «Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα».

«Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη» σημείσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πρώτη φορά το κάνει ο Σταμάτης. Τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει ποτέ» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή στο J2US του Σαββάτου.