Επική μπηχτή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ΣΚΑΙ – Η δήλωση της παρουσιάστριας που θα συζητηθεί

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση σχολίασαν στον αέρα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βέβαια, δεν παρέλειψε να ρίξει και το “καρφί” της στον ΣΚΑΙ, μια δήλωση της παρουσιάστριας που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Δεν είναι μια χρονιά την οποία δεν θα ξαναζούσα, αν ξεκινούσε από την αρχή. Θα την ξαναζούσα 100%, θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική τώρα απ’ ότι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. “Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”, έλεγε η γιαγιά μου. Αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Η τηλεόραση δεν έχει κάτι για μένα τώρα, ούτε εγώ για εκείνη. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητάει για να κάνει κάτι διαφορετικό του χρόνου, αλλά η υπόλοιπη ομάδα όχι, καθόλου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στη συνέχεια, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στον αέρα της εκπομπής, για τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε τη μπηχτή της για τον ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.