Επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη – Το μήνυμα στην επανεκκίνηση του Καλοκαίρι Not

Ελένη Τσολάκη

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη μετά την πολυήμερη τηλεοπτική της απουσίας!

Απούσα από το πρόγραμμα του OPEN ήταν η Ελένη Τσολάκη τις τελευταίες ημέρες καθώς τα πύρινα μέτωπα που πλήγωσαν βαθιά την χώρα δεν άφηναν περιθώρια για την ψυχαγωγία. Έτσι, το πρόγραμμα του σταθμού είχε διαμορφωθεί με βάση την επικαιρότητα και την ενημέρωση.

Σήμερα, όμως, Πέμπτη 12 Αυγούστου, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε εκ νέου στο τηλεοπτικό της πόστο για την… επανεκκίνηση της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

Στην έναρξη της καλοκαιρινής εκπομπής, μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Καλημέρα, όσο καλήμερα μπορεί να είναι η σημερινή μέρα. Για 10η ημέρα η κατάσταση στη χώρα μας είναι πάρα πολύ περίεργη. Η σκέψη και η καρδιά όλων μας είναι στους ανθρώπους που έχουν περάσει όλη αυτή την τραγωδία, σε όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που ταλαιπώρησαν τη χώρα μας για εννέα ημέρες».

«Στις δύσκολες αυτές μέρες ο ρόλος της ψυχαγωγίας είναι κάπως περίεργος και περίεργα νιώθουμε και εμείς σήμερα. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ενημέρωση σας και σε δεύτερο χρόνο έρχεται η ψυχαγωγία και ειδικά σε μια καλοκαιρινή εκπομπή και μια καλοκαιρινή παρέα όπως είμαστε εμείς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του OPEN.

Και το «Καλοκαίρι #Not» με την Ελένη Τσολάκη συνεχίζει ακάθεκτο…