Έπεσε η αυλαία για το «Mega με μία» – Τι είπε ο Σεφερλής για την επόμενη σεζόν;

Λύγισαν on air Ουγγαρέζος και Τσαβαλιά!

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης είπαν “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό ο Μάρκος Σεφερλής και οι συνεργάτες του. Η πρώτη σεζόν του «Mega με μία» ολοκληρώθηκε και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα στο κλείσιμο της τελευταίας εκπομπής, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Έλενα Τσαβαλιά δεν άντεξαν και λύγισαν όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν τον κόσμο.

Ουδείς, βέβαια, γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με την εκπομπή. Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να είπε στο τέλος «ραντεβού στο Mega», ωστόσο, δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Ήρθε η στιγμή η δύσκολη για όλους εμάς, η στιγμή του αποχωρισμού. Εννιά μήνες περίπου ήμασταν κοντά σας, όλοι εδώ δώσαμε το παρών ανελλιπώς. Ωραίες στιγμές, ευχάριστες στιγμές, συγκινητικές στιγμές, διδακτικές σκηνές, μάθαμε πάρα πολλά, ενημερωθήκαμε για το τι γίνεται γύρω μας. Γελάσαμε με διάφορα θέματα, κλάψαμε με άλλα που ήταν συγκινητικά, το ίδιο πιστεύουμε κάνατε κι εσείς. Θα μείνουμε, όμως, στο γέλιο, στις ευχάριστες στιγμές που ήταν πάρα πολλές.

Μέχρι τελευταία μέρα, ο κόσμος είναι μαζί μας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά σήμερα που τελειώνουμε, όλο το χρόνο πήραμε πάρα πολλά μηνύματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής και πραγματικά έχει γίνει ένας χαμός. Θα τους λείψουμε, είπαν. Περνάγανε καλά μαζί μας. Ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο, αλλά δεν τελειώνει. Εντάξει, τελειώνει αναγκαστικά γιατί τελειώνει η σεζόν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας αυτούς τους εννιά μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι η εμπειρία αυτή που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρη. Έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, με άλλου είδους εκπομπές, αυτό δεν το είχα ξανακάνει. Το τόλμησα, όταν μου έγινε η πρόταση. Δεν ξέρω αν περάσατε καλά, είπατε βέβαια πολύ καλά λόγια. Φάνηκε ότι περάσατε καλά και γι’ αυτό ένα έχω να σας πω: Ραντεβού στο Mega, τη Δευτέρα έχω να μιλήσω για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μας δείξατε ότι θέλετε να είμαστε εδώ. Θέλουμε να είμαστε εδώ, όλα είναι θέμα χρόνου. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας».

Η Έλενα Τσαβαλιά είπε: «Είπα ότι δεν θα κλάψω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, όμως, ειλικρινά. Ήταν κάτι πολύ καινούργιο όλο αυτό για μένα. Πολύ όμορφο. Γνώρισα πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους. Ήταν αυτή η εκπομπή όπως ήταν η ζωή μας, με τις γλυκιές στιγμές, τις πικρές στιγμές, με τα ευχάριστα, με τα πιο δύσκολα. Αλλά όπως και στη ζωή, οφείλουμε πάντα σε όλους και για όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς».

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Μάρκος Σεφερλής τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και του είπε: «Άφησα για το τέλος το φιλαράκι μου τον Δημήτρη, έλα αγόρι μου κοντά. Είδα τώρα τα πλάνα αυτά τα ωραία. Τραγουδήσαμε μαζί, παίξαμε μαζί και κοιμήθηκες στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα μου κι εγώ ήμουν από πάνω, έπρεπε να γίνει για τις ανάγκες της εκπομπής.

Πολύ ωραίες στιγμές, συγκινητικές, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά αυτούς τους εννιά μήνες, το τελευταίο διάστημα, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, μούρη με μούρη έτσι, συμβαίνουν αυτή σε πολύ αγαπημένους ανθρώπους, όταν τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα, στους μεγάλους έρωτες, υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που πολλές φορές καταλήγουν σε μίσος, εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είναι περασμένα ξεχασμένα.

Το ξέρετε, το καταλάβατε, δεν έγινε και τίποτα σοβαρό στην ουσία, απλά πραγματικά ήταν τόσο έντονη η σχέση μας και μέσα στην εκπομπή και μπροστά στους φακούς, αλλά και έξω από την εκπομπή, το είδατε αυτό σε νυχτερινές εξορμήσεις που κάναμε, που τραγουδάγαμε μέχρι το πρωί και για εμάς, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που περνάγαν καλά μαζί μας».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την πλευρά του, βαθιά συγκινημένος, είπε: «Θέλω να το πω και θέλω να ακουστεί ότι πάντα σε εκτιμώ και σε θαυμάζω, ξέρεις ότι σε παρακολουθώ χρόνια και όπως τα είπες είναι τα πράγματα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να μιλάμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, είναι η έκτη μου χρονιά εδώ, το έκτο τέλος, τέλος σημαίνει σκοπός. Νομίζω ότι ο σκοπός επιτευχθεί. Είναι η πρώτη φορά και η μόνη φορά νομίζω στη ζωή μου που δεν έχω τι να πω. Σας ευχαριστώ».

Στέλιος Κρητικός: «Ένα μεγάλο ταξίδι, ένα υπέροχο ταξίδι που πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι έπιασε λιμάνι, αλλά μας περιμένουν πάρα πολλά λιμάνια στη συνέχεια. Να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους μπρος και πίσω από τις κάμερες και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τους γνώρισα».

Χριστίνα Πολίτη: «Ήταν η καλύτερη παρέα που είχα ποτέ. Το λέω με όλη μου την καρδιά, σας αγαπώ, είμαστε φίλοι πια. Το περίμενα ότι θα περάσουμε ωραία και σας ευχαριστώ πολύ. Ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη και δεν λυπάμαι γιατί ήταν μια πολύ ωραία χρονιά».

Βίκυ Παγιατάκη: «Ήταν μια χρονιά σχετικά ήσυχη, λίγο πριν το τέλος. Πέρασα όμορφα, δεν είχαμε καβγάδες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε πολύ ανταγωνισμό, τι να κάνουμε, δώσαμε τα πάντα. Και μόλις τώρα, πριν δύο μήνες, αρχίσαμε να έχουμε μεγάλη οικειότητα και να γνωριζόμαστε. Θα έπρεπε λοιπόν να συνεχίσουμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο».

https://www.youtube.com/embed/MLhFdE9B2bc