Έπεσε η αυλαία για το “Μαζί σου” – Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Τατιάνα Στεφανίδου

Η έκπληξη των συνεργατών της στο πλατό της εκπομπής.

«Αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό είπε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στην αυλαία της εκπομπής “Μαζί σου”. Η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον κόσμο, τους συνεργάτες της και όλους όσοι στήριξαν με πάθος την εκπομπή και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Αυτή ήταν και η τελευταία εκπομπή για την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, με την ίδια να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

«Φτάσαμε στο τέλος! Έφτασε στο τέλος και αυτή η τηλεοπτική σεζόν που είχε τα καλά της, είχε τις δυσκολίες της. Το θέμα όμως είναι ότι έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα, με αγάπη… Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για εσάς που μας παρακολουθήσατε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου κι εκείνη τη στιγμή μπήκαν μέσα οι συνεργάτες της με μια μεγάλη ανθοδέσμη.

«Βγάλαμε τη σεζόν με πάρα πολύ κόπο, δουλέψαμε περισσότερες μέρες την εβδομάδα με δική μας απόφαση, με δική μας θέληση γιατί δεν έβγαινε αλλιώς. Έτσι είμαστε, πάντα σφίγγουμε τα δόντια σε κάθε δυσκολία, απέναντι στη δουλειά δεν μασάμε… Έτσι είμαστε και είμαστε εδώ για εσάς πάρα πολλά χρόνια, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, με έρευνες, με πάθος γι’ αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι.