Έπεσε η αυλαία για τα “Αποκαλυπτικά”! Ο Μένιος Φουρθιώτης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές!

Μένιος Φουρθιώτης

Όλα όσα είπε στο φινάλε ο γνωστός παρουσιαστής!

Η εκπομπή “Αποκαλυπτικά” έριξε αυλαία σήμερα το απόγευμα για τη φετινή σεζόν. Ο Μένιος Φουρθιώτης, στο φινάλε της εκπομπής, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

[dfp_ads id=236982]

«Κάπου εδώ κυρίες και κύριοι γράφεται, για εμάς τουλάχιστον, με τα πιο χρυσά γράμματα, τα δικά μας γράμματα, τα γράμματα της καρδιάς, το φινάλε γι’ αυτήν την τηλεοπτική σεζόν του “Αποκαλυπτικά”. Μία εκπομπή που ξεκίνησε το 2013, μια μικρή ομάδα που στην αρχή την πίστεψαν λίγοι άνθρωποι και μετά με την πορεία των χρόνων, γίναμε μια πολύ μεγάλη οικογένεια, όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά.

Πρωταγωνιστές της εκπομπής δεν ήμασταν εμείς, ούτε θα είμαστε γιατί όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης είναι αναλώσιμοι. Είστε εσείς, οι τηλεθεατές, που μας βλέπατε έξω στο δρόμο και μας αγκαλιάζατε. Που μας βλέπετε ακόμα έξω στο δρόμο και μας χαμογελάτε. Εσείς που δεν διστάσατε να μας πείτε και αυτά που δεν άρεσαν και αυτά που σας άρεσαν.

Για όλους εσάς αξίζει ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ”. Να είστε καλά, να περάσετε όμορφα, να έχετε χαλαρή διάθεση, να χαμογελάτε, να είστε και να παραμείνετε πάντα αληθινοί γιατί εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα κρατήσουμε αυτόν τον χαρακτήρα, τον αληθινό και τον αποκαλυπτικό. Να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων ο Μένιος Φουρθιώτης.