Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τα Καρντάσιανς!

Τι είπαν Αρναούτογλου - Μπεκατώρου;

Με τον Κώστα Μακεδόνα να ερμηνεύει ζωντανά στο πλατό το τραγούδι «Μόνο μια φορά», τα Καρντάσιανς είπαν «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Η δεύτερη σεζόν της εκπομπής ολοκληρώθηκε, ωστόσο, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη χρονιά.

Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε και από αυτά που είπε η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ανέφερε κάτι σχετικό με το μέλλον της εκπομπής.

«Φέτος πέρασα καλύτερα απ' ότι πέρασα πέρυσι, δεν ξέρω τι θα γίνει με τα Καρντάσιανς του χρόνου, αν θα είμαστε μαζί ή δεν θα είμαστε, αλλά σίγουρα θα γράφω με χρωματιστά γράμματα στο βιογραφικό μου ότι κάποια στιγμή ήμουν κι εγώ στα Καρντάσιανς», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε με τη σειρά του απευθυνόμενος στο κοινό: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Ήταν υπέροχο αυτό που έγινε από τη μέση της χρονιάς και μετά. Στην αρχή δεν μας βλέπατε και πάρα πολύ, θέλατε να δείτε πως ήμασταν ζωντανά, δεν μας γουστάρατε και πάρα πολύ, δεν τρελαθήκατε. Πέρυσι κάνατε ακριβώς το ίδιο, αλλά στο τέλος της περσινής χρονιάς πήγαμε πάρα πολύ καλά και φέτος κλείνουμε με συγκλονιστικές θεαματικότητες και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα νούμερα που μας δίνεται ειλικρινά στις θεαματικότητες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ».

https://www.youtube.com/embed/HqF22qtOogo