«Έπαθα αποβολή εν ώρα παράστασης. Δεν το είπα σε κανέναν»

Βύρων Κολάσης

«Γέμισε το καμαρίνι αίμα.»

Η Σόφη Ζαννίνου είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη της συνέντευξη για τις αποβολές που είχε ενώ έπαιζε σε παραστάσεις. Η ηθοποιός, η οποία βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ανέφερε σχετικά με την ευθύνη που είχε….

[dfp_ads id=236982]

«Έπαθα αποβολή εν ώρα παράστασης. Δεν το είπα σε κανέναν. Ήμουν στον Χάρρυ Κλυνν. Ο σύζυγος μου, ο πρώην, ήταν δίπλα στου Δομάζου το μαγαζί. Τελείωσε η παράσταση. Γέμισε το καμαρίνι αίμα. Έβγαλα την παράσταση. Γιατί έκανα 17 εμφανίσεις εγώ και 17 εμφανίσεις ο Χάρρυ Κλυνν.

Πως να προσέξεις όταν πρέπει να είσαι σε τεντωμένο σκοινί. Όσο και να προσέξεις θα γίνει. 150 άτομα δούλευαν εκεί. Θα κρεμάσω εγώ ένα ολόκληρο μαγαζί; Τα καμαρίνια ήταν πάνω και ήταν 350 σκαλιά πάνω κάτω και διπλές παραστάσεις το Σάββατο. Θα αφήσω εγώ έναν κόσμο ολόκληρο χωρίς ψωμί; Πας με τα καλά σου;» είπε η Σόφη Ζαννίνου, η οποία αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε την περασμένη χρονιά…

«Πέρυσι το χειμώνα γύριζα ένα σίριαλ και έπεσε ένα φορτηγό επάνω μου. Μόλις πήραν τα στοιχεία μου, εγώ πήγα στο γύρισμα μετά, με περίμεναν οι άνθρωποι, δεν μπορούσα να τους κρεμάσω.»