Εορταστικό «Δυνατά» στήνει ο Κωστής Μαραβέγιας απόψε στην ΕΡΤ

Δυνατά

Δυνατά, απόψε Μεγάλη Σάββατο στις 23.00 στην ΕΡΤ1.

Ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δυνατά» με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης με την κρυστάλλινη φωνή της αγαπημένης Γλυκερίας και εκλεκτούς καλεσμένους το βράδυ της Ανάστασης στις 23:00.

Η σκηνή του «Δυνατά» μετατρέπεται σε πάλκο με λαμπερούς καλλιτέχνες από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής και του θεάτρου, που συνοδεύουν και ερμηνευτικά τη Γλυκερία.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έρρικα Πρεζεράκου πιάνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με αγαπημένα τραγούδια, ανταλλάσσουν ευχές, τσουγκρίζουν αβγά και μιλούν για τις αναμνήσεις των ημερών.

Ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης φέρνουν την κρητική λύρα και μας χαρίζουν ανεπανάληπτες στιγμές με διασκευές, ενώ συμπράττουν με τη Γλυκερία σε τραγούδια της ελληνικής παράδοσης. Τη σκυτάλη παίρνουν οι τραγουδιστές Ειρήνη Τουμπάκη, Βασίλης Προδρόμου, Χάρης Μακρής και Χριστιάνα Γαλιάτσου, που με το ταλέντο της ερμηνείας τους μας προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι με παλιές επιτυχίες.

Από τις 23:50 έως και τις 00:10, σε σύνδεση με την ΕΡΤ2, θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως, απευθείας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.