Εορταστικές Happy Day…s!

Η παρέα που μας ξυπνά καθημερινά με κέφι, τις φετινές γιορτές μάς μεταδίδει τη θετική της ενέργεια και γεμίζει όμορφα τα πρωινά μας.

Ημέρες αγάπης, ελπίδας, αισιοδοξίας… ημέρες «happy»! Ζεστή ατμόσφαιρα, νόστιμες λιχουδιές, παιχνίδια, τραγούδια και αγαπημένοι χειμερινοί προορισμοί συνθέτουν ένα χαρούμενο εορταστικό σκηνικό για να αποχαιρετίσουμε το 2014 και να υποδεχθούμε το 2015 με καλή διάθεση.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, 2014
Ανήμερα Χριστουγέννων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς, υποδέχονται στο πλατό της εκπομπής τον αγαπημένο ήρωα «Scooby-Doo», ενώ όλοι μαζί στη συνέχεια επισκέπτονται την Κιβωτό του Κόσμου, μοιράζουν δώρα και χαρίζουν χαμόγελα. Στην παρέα μπαίνει επίσης η δυναμική Βάνα Μπάρμπα. Ακόμα, ο διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης μας δείχνει πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για να στρώσουμε το εορταστικό τραπέζι.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, 2014
Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο Δήμος Βερύκιος και ο Πέτρος Κουσουλός κάθονται στον καναπέ του «Happy day στον Alpha» και κάνουν αναδρομή σε θέματα ποικίλης ύλης που σημάδεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Στην παρέα μπαίνει επίσης ο τραγουδιστής Δημήτρης Καραδήμος για να ανεβάσει το κέφι. Τέλος, επισκεπτόμαστε την Ονειρούπολη Δράμας όπου ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και φτιάχνουμε ζαχαρόσπιτα και μπισκότα.

Τις δυο ημέρες των Χριστουγέννων, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ακολουθούμε τη Σταματίνα, την Ελένη, τον Δημήτρη και τον Κώστα στην αποστολή τους, στην Αράχωβα. Οι τέσσερίς τους κάνουν ιππασία, μαθαίνουν να υφαίνουν χαλιά, κόβουν ξύλα, ανάβουν το τζάκι και παίζουν παιχνίδια.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, 2015
Η αγαπημένη μας παρέα κάνει ποδαρικό στον καινούριο χρόνο με μια λαμπερή καλεσμένη.
Η Ζωή Λάσκαρη δίνει τις δικές της ευχές και μιλάει για όλα. Ακόμα, η βιολόγος– ειδικευμένη σε θέματα διατροφής, Ειρήνη Πασχαλέρη, δίνει συμβουλές για να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας. Τέλος, θυμόμαστε τις καλύτερες ατάκες των celebrities από την περασμένη χρονιά.