Έντουαρντ Στεργίου: «Πέρασα πολύ δύσκολη περίοδο, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ»

Έντουαρντ Στεργίου

Όσα εξομολογήθηκε ο Έντουαρντ Στεργίου στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, την Πέμπτη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.  Μέσα σε όλα, το γοητευτικό μοντέλο μίλησε για τα παιδικά του χρόνια που ήρθε από την Ουκρανία στην Ελλάδα καθώς και τον φόβο του σημερινού πολέμου.

Ειδικότερα, ο Έντουαρντ Στεργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βλέποντας το τώρα, δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια όταν ήρθα από την Ουκρανία στην Ελλάδα. Πιο μικρός είχα αντιμετωπίσει περιστατικά bullying, όχι κάτι ακραίο, για το ότι δεν ήξερα την γλώσσα, για το ότι μπορεί να είχα διαφορετικές συνήθειες και διαφορετικά χρώματα. Μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να είμαι ίδιος με τα υπόλοιπα παιδάκια».

«Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι πλέον διαχειρίσιμα τα πράγματα στην Ουκρανία όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Τουλάχιστον όμως είμαι ήρεμος ότι δεν κινδυνεύουν και είναι καλά».

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές που έγινε όλο αυτό στην Ουκρανία. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάποιες βοήθειες που ένιωθα πως ήθελα να κάνω, τις έκανα και εννοείται πως προσπαθώ ακόμα να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους» συμπλήρωσε ο Έντουαρντ Στεργίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.