Έντουαρντ Στεργίου: «Ο κόσμος με ήθελε νικητή του GNTM»

Έντουαρντ Στεργίου

"Μου αρέσει που ο κόσμος το εκλαμβάνει έτσι αλλά δεν έγινε. Όμως θα γίνουν άλλα" δήλωσε ο Έντουαρντ Στεργίου.

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται ήταν καλεσμένος ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του GNTM κι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων ενώ αναφέρθηκε και στο αν ένιωσε ότι τον αδίκησαν οι κριτές.

«Τον τελευταίο καιρό βιώνω την αγάπη του κόσμου και μου αρέσει πάρα πολύ. Το έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με ήθελε νικητή. Μου αρέσει που ο κόσμος το εκλαμβάνει έτσι αλλά δεν έγινε. Όμως θα γίνουν άλλα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι η φωτογραφία μου ήταν πολύ καλή κι ίσως αξίζω να βρίσκομαι στην κατάταξη αλλά η γνώμη των κριτών είναι υποκειμενική. Δεν είναι δουλειά μου να μπω στις λεπτομέρειες γιατί βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι. Ήθελα να κάνω το δικό μου κομμάτι.

Σκοπός μου ήταν να δίνω ικανοποιητικό αποτέλεσμα το 100%. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι θα πάρω την καλύτερη φωτογραφία και δεν την έπαιρνα. Υπήρξε μία στιγμή μέσα στο παιχνίδι, στις αρχές που ήθελα να φύγω με οικειοθελή αποχώρηση, είχα μιλήσει με άνθρωπο της παραγωγής γιατί ήμουν σε μία κατάσταση φρίκης. Λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Πάλευα με τον εαυτό μου και με την ψυχολογία μου κι ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από το παιχνίδι.»