Έντουαρντ Στεργίου: «Έχω βιώσει ψυχολογική πίεση, ήθελε να με μειώσει με την ομιλία και τη στάση του»

Έντουαρντ Στεργίου

"Θέλουν να βγάλουν κάποια απωθημένα και κάποια κόμπλεξ" εξηγεί ο Έντουαρντ Στεργίου.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Έντουαρντ Στεργίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και την τηλεόραση.

Ειδικότερα, ο Έντουαρντ Στεργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω πως αν ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν παίκτης ριάλιτι, ο τρόπος με τον οποίο έκανε την εμφάνιση του, σίγουρα θα κέρδιζε στο παιχνίδι στο οποίο θα ήταν».

«Πολλά χρόνια υπάρχει η σκέψη της τηλεόρασης στο κεφάλι μου αλλά πάντα προκύπτει να κάνω κάτι άλλο και κάπως πάει πιο πίσω. Έχω δει και ηθοποιούς που έχουν κάνει καριέρα πιο μεγάλοι οπότε δεν την αποκλείω τελείως. Θα ήθελα να το δοκιμάσω, να να δω πως είναι. Οι φίλοι μου μού λένε ότι είμαι καλός υποκριτής αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την υποκριτική αυτό».

«Όσοι άνθρωποι αποκτούν εξουσία λόγω της θέσης τους, τις περισσότερες φορές, κοιτάνε να την εκμεταλλευτούν διότι πιθανότατα να έχουν κάποια κέρδη και να θέλουν να βγάλουν κάποια απωθημένα και κάποια κόμπλεξ πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι πιθανότατα να μην μπορούν να αμυνθούν εκείνη τη στιγμή. Έχω βιώσει από συναδέλφους μου την ψυχολογική πίεση του να θέλει να σε μειώσει κάποιος με την ομιλία και τη στάση του» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Έντουαρντ Στεργίου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.