Έντονες διαφωνίες από τους «Δέστε τους» για Ηλιάδη – Γκέντζογλου – Τι είπαν για Μελέτη – Λαμπίρη;

Μουτσινάς: «Καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα...»

Τις δημοσιεύσεις της Αγγελικής Ηλιάδη και το υπερηχογράφημα της που σχολίασαν οι πρωινές εκπομπές, καθώς και τη φωτογραφία – απάντηση του Σάββα Γκεντζογλου, παρακολούθησαν σε ένα βίντεο η παρέα του «Δέστε τους», ικανό να πυροδοτήσει έντονη συζήτηση γύρω από τις επιλογές και τις πράξεις της τραγουδίστριας και του συντρόφου της.

Αρχικά ο Γιώργος Δάσκαλος και η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκαν «Με το καλό, με ένα πόνο, όλα να πάνε καλά» και έπειτα το λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς…

«Καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Το μοναδικό που μας απασχολεί όλους σήμερα από το πολύ πρωί «Happy Day» μέχρι το απόγευμα «Δέστε τους» το πρόβλημά μας είναι το υπερηχογράφημα που έβγαλε η Αγγελική Ηλιάδη και τα τέτοια του τέτοιου που ανέβασε ο Γκέντζογλου» είπε ο παρουσιαστής και λίγο αργότερα συνέχισε

«Διαφωνώ κάθετα με όλο αυτό, αν ήταν φίλη μου θα της έλεγα, ούτε κατα διάνοια. Γιατί όμως; Η κοπέλα αυτή τη στιγμή είναι έγκυος, οι ορμόνες χορεύουν χασαποσέρβικο. Ο Σαββας που είναι δίπλα της αυτή τη στιγμή, επειδή βάλλονται από παντού, και από την πρώην πεθερά της από το πουθενά τώρα η κοπέλα… εν πάσει περιπτώσει, αλλά ούτε αυτή έχω τώρα την ηρεμία για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το συνεχίσει όλο αυτό και να καθήσει ήρεμη να γεννήσει το παιδάκι της. Αλλά δυστυχώς και ο Σάββας δεν είναι σε θέση να τη συμβουλεύσει τη στιγμή που ανεβάζει ένα πίθηκο με κάτι τέτοια να!»

Όσο για το γεγονός ότι παίζουν το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δε φταίμε εμείς, ούτε η Μελέτη, ούτε η Λαμπίρη».

Δείτε τι σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς πάνω στις … αντίπαλες εκπομπές!