Ενθουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το «Ouga challenge»

Δίνουν πολλά λεφτά για την «ενότητα» του…

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που φέτος ξεκίνησε την ενότητα «Ouga challenge» μέσα από την πρωινή εκπομπή «Mega με μία» έχει δεχτεί πολύ θετικά σχόλια, τόσο από τους υπεύθυνους του καναλιού όσο και από τους τηλεθεατές.
Η ενότητα η οποία βασίζεται στο ιδιαίτερο χιούμορ του παρουσιαστή ήταν μια δική του ιδέα που πρότεινε στο κανάλι και ήθελε να την κάνει εδώ και καιρό.

Τα πρώτα δείγματα αποδεικνύουν πως είχε δίκιο, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου από την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβρίου, το «Ouga challenge» θα βγαίνει στο αέρα της πρωινής εκπομπής παρέα με χορηγό.

Τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Δημήτρη, που θα μπορούσαν να «σταθούν» και μόνα τους σαν concept εκπομπής άρεσαν πολύ σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ και έτσι, οι πληροφορίες μου λένε πως πριν λίγες μέρες έκλεισαν συμφωνία ώστε από εδώ και στο εξής να βγαίνουν όπως μέχρι τώρα δύο φορές την εβδομάδα, μέσα από το «Mega μία» αλλά με τη χορηγία της εταιρίας κάτι που σημαίνει έσοδο και για το κανάλι.

Παυλίνα Ντάσιου