Ενθουσιασμός στην πρεμιέρα του εντυπωσιακού μιούζικαλ Priscilla

Δείτε όσα είπαν οι επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Priscilla - Η Βασίλισα της Ερήμου» στο Θέατρο Badminton.

Το θέατρο Badminton γέμισε χτες από επώνυμες παρουσίες και όχι μόνο… Όλοι ενθουσιασμένοι τόσο με το φαντασμαγορικό μιούζικαλ Priscilla με τα εντυπωσιακά κοστούμια και τα διασκεδαστικά τραγούδια, όσο και από τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Ο δε Φώτης Σεργουλόπουλος έκλεψε την παράσταση…«Ο Φώτης μπορεί να είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει στην τηλεόραση, αλλά πραγματικά, έχασε το θέατρο που δε τον έχουμε δει και ελπίζω στο μέλλον να το διορθώσει. Ήταν εκατό επιπέδων ηθοποιός» είπε η Έλενα Ακρίτα, ενώ όλοι δήλωσαν μαγεμένοι.

Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για την παράσταση!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία »Priscilla-Η Βασίλισσα της Ερήμου ήρθε και στην Ελλάδα με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός και μαζί με τους τρεις πρωταγωνιστές Φώτη Σεργουλόπουλο, Παναγιώτη Πετράκη και Γιώργο Καπουτζίδη, στη σκηνή απολαμβάνουμε τους: Παύλο Ορκόπουλο, Ευαγγελία Μουμούρη και Τάνια Τρύπη, αλλά και τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες Demy, Μελίνα Μακρή των Vegas και Shaya.
Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ, η Priscilla το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994 και ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στο Σύδνεϋ το 2006 (το πιο πετυχημένο αυστραλέζικο μιούζικαλ), στο Λονδίνο το 2009 και στη Νέα Υόρκη το 2011. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον δημιουργό της ταινίας Stephan Elliot με τη συνδρομή για την θεατρική του απόδοση του Allan Scott, ενώ τη θεατρική προσαρμογή έκανε ο Simon Phillips.

Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για την παράσταση!