Ένταση στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις της Έυας Καϊλή για τους gay πολιτικούς

Φαίη Σκορδά
"Να στηρίξεις την καριέρα σου βάσει της σεξουαλικής σου επιλογής; Πας καλά";

Η Εύα Καϊλή είναι καλεσμένη στο The 2night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για τους έρωτες στη Βουλή που δεν μάθαμε ποτέ, αλλά και για τους λόγους που ένας πολιτικός δεν αποκαλύπτει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Υπάρχουν έρωτες μέσα στη Βουλή που δεν τους μάθαμε ποτέ, όπως και στην τηλεόραση. Δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα να πει ένας πολιτικός ότι είναι ομοφυλόφιλος, είμαστε πιο συντηρητική κοινωνία. Ακόμα, ο κόσμος που ψηφίζει δεν είναι ο νεότερος. Οι νέοι δεν ψηφίζουν, οπότε είναι πιθανό να συμβεί και αυτό, να πληρώσει το τίμημα αν το αποκαλύψει», ανέφερε η Εύα Καϊλή.

Στο Πρωινό, μετά την προβολή του βίντεο ακολούθησαν έντονες διαφωνίες με την Φαίη Σκορδά να τραβάει τα μαλλιά της. «Γιατί να μην το πει; Δεν θα έχει τη στήριξη της gay κοινότητας; Έχουν στηριχτεί καριέρες στο τραγούδι…», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 πήρε φωτιά!

«Να στηρίξεις την καριέρα σου βάσει της σεξουαλικής σου επιλογής; Πας καλά; Άμα κάποιος είναι σωστός θα τον ψηφίσουν. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορείς να θεωρηθείς χειρότερος ή καλύτερος στη δουλειά σου με βάση τη σεξουαλική σου επιλογή. Σου έχει πει κανείς ότι ένας gay στηρίζει μόνο έναν gay;», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.