Ένταση στο πρωινό για τη Μαρία Κορινθίου! Τσουρός: «Δεν έχει να πει κάτι άλλο; Έλεος!»

Μαρία Κορινθίου

«Βαριέμαι να ακούω συνέχεια τη Μαρία Κορινθίου να...»

Οι νέες δηλώσεις – απάντηση από τη Μαρία Κορινθίου προκάλεσαν ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στην ομάδα.

Μαρία Κορινθίου: «Έγινα έξω φρενών! Υπάρχει μια θρασυδειλία…»

«Να σου πω κάτι; Βαριέμαι λίγο με αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το συντηρεί. Δεν έχει να πει κάτι άλλο; Πρέπει συνέχεια να λέει για αυτό; Έχει κάνει απόσβεση πια αυτή η φωτογράφιση. Έλεος!» διαμαρτυρήθηκε ο Κώστας Τσουρός και οι τόνοι ανέβηκαν…

«Αφού λες βαριέμαι στον αέρα, τότε κι εσύ όταν δεις το επόμενο εξώφυλλο τότε κι εσύ μην κάτσεις να το σχολιάσεις. Γιατί καλά σου λέει η Φαίη ότι τη ρώτησε η Αρώνη και καλά έκανε κι αυτή και απάντησε. Μου κάνει πολύ φυσιολογικό να γυρνά και να λέει αυτά τα πράγματα η Κορινθίου. Το έχεις καλλιεργήσει κι εσύ αυτό το πράγμα. Προφανώς έχεις «προκαλέσει» τη Μαρία Κορινθίου. Δεν βγαίνει μια τρελή ξαφνικά μόνη της στις κάμερες και λέει «θα σας μιλήσω τώρα για την επίθεση που δέχομαι», πήγε η Αρώνη και τη ρώτησε» απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Βαριέμαι να ακούω συνέχεια τη Μαρία Κορινθίου να ασχολούμαστε με το γυμνό εξώφυλλο. Εγώ έκρινα τη Μαρία Κορινθίου όταν έκανε το εξώφυλλο, η άποψη μου είναι αυτή. Να μην πω την άποψη μου; Δεν κατάλαβα. Είχα πει ότι άλλο βλέπουμε στο εξώφυλλο και άλλο στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνω που είναι το υποτιμητικό. Η Μαρία Κορινθίου πως το δέχεται είχα πει, είναι υποτιμητικό;» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε όλα τα σχόλια για τη Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό: