Ένταση στο House of Fame: «Έχεις βουτήξει την γλώσσα σου στο μυαλό σου;»

House of Fame

House of Fame - Γιώργος Ντίνος εναντίον Στέφανου Πιτσινιάγκα.

Τις ερμηνείες του live της Παρασκευής σχολίασαν κριτές και σπουδαστές στο House of Fame κι όταν ήρθε η ώρα για την αξιολόγηση του Γιώργου Σπετσιώτη τα αίματα άναψαν.

Ο Γιώργος Ντίνος έλεγε πως το βλέπει ο ίδιος, ο Στέφανος Πιτσινιάγκας είχε μια λίγο πιο διαφορετική προσέγγιση και κάπου εκεί ξεκίνησε η ένταση: «Λέμε άλλο πράγμα από αυτό που λες. Πρέπει να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου. Είναι η δική μου άποψη. Θα μιλήσεις εσύ για το πως νιώθω εγώ; Την έχεις προσλάβει δικηγόρο; Έχω μπερδευτεί λίγο εδώ πέρα. Βιάζεσαι πάντα να μιλήσεις. Ο Σπετσιώτης είναι μουσικός του δρόμου κι έχει συγκεκριμένη ιδεολογία. Όταν πας και το κάνεις κι εσύ, τότε μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη. Άκουσε τι σου λένε και κάποιοι άνθρωποι που έχετε και δέκα χρόνια διαφορά από άποψη σεβασμού. Δε νομίζω ότι έχεις σεβασμό αυτήν την στιγμή. Μιλάς για ανθρώπους που γνωρίζεις δύο μήνες.»

Από την άλλη η Μαριάνα που επενέβη λίγο στην συζήτηση ανέφερε ότι ο Γιώργος Ντίνος έχει αλλάξει αρκετά την συμπεριφορά του σε σχέση με την αρχή.