Ένταση άνευ προηγουμένου στο House of fame – «Θες να μου μάθεις και ελληνικά τώρα;»

House of fame

Τι συνέβη ανάμεσα σε Μηνά και Πηνελόπη στο House of fame;

Ένα πολύ έντονο καβγά είχαν στο House of fame της Τετάρτης ο Μηνάς Τσουκάνης και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου. Μάλιστα, σαφή θέση στη διαμάχη αυτή των δυο σπουδαστών πήρε και η Χρύσα Μαλακόζη και συζήτηση κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους!

Αφορμή για όλο αυτό το σκηνικό στάθηκε η ενδυματολογική επιλογή που έκανε η Πηνελόπη Τσιακυρίδου στο τελευταίο live της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

«Πέφτω από τα σύννεφα γιατί βρέθηκα ξανά στο στόχαστρο χωρίς πραγματικά να το προκαλέσω καθόλου αυτή τη φορά» παραπονέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας η Πηνελόπη. «Θεωρώ ότι η Πηνελόπη δεν έκανε κάποιο θέμα, παρά μόνο στις φίλες της. Όπως και γω θα κατέβαινα να της έλεγα κάτι τέτοιο» πρόσθεσε, με τη σειρά της η Χρύσα Μαλακόζη.

Με τη σειρά του, όμως, ο Μηνάς Τσουκάνης παραδέχθηκε πως «με ενόχλησε η γκρίνια που άκουγα εκείνη τη στιγμή»! «Είναι τρία θέματα διαφορετικά Μηνά… Πρώτον, έθεσες πάλι το θέμα της εμπειρίας μου . Τι σχέση έχει η εμπειρία και η πείρα μου. Θέλω να καταλάβω τι σχέση έχει η εμπειρία» τόνισε ευθέως η Πηνελόπη.

Μ.Τ.: Το βρήκα τόσο υπερβολικό προσωπικά.

Π.Τ.: Τόσο υπερβολικό είναι πλεονασμός! Είναι ή τόσο ή υπερβολικό… Να αρχίσουμε να μιλάμε σωστά ελληνικά!

Μ.Τ.: Υπερβολικό! Θες να μου μάθεις και ελληνικά τώρα;

Π.Τ.: Ναι! Τόσο υπερβολικό είναι πλεονασμός! Πάμε σωστά.

Μ.Τ.: Σόρρυ, που δεν ξέρω ελληνικά… Θα μου μάθεις ελληνικά…

Η κουβέντα, δε, συνεχίστηκε δίχως όρια στο House of fame…