Η ενόχληση της Καινούργιου με το θέμα για την Μπουλέ! «Για να τελειώσει αυτή η ιστορία…»

Καινούργιου

«Δεν μου αρέσουν αυτά τα θέματα» διαμαρτυρήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

«Κάτι… τσίμπησε τη Νάντια Μπουλέ στο στήθος». Αυτός ήταν ο τίτλος του θέματος που παρουσίασαν στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» και εκνεύρισαν την Κατερίνα Καινούργιου…

[dfp_ads id=236982]

«Παιδιά με συγχωρείτε! Η Μπουλέ πάντα είχε στήθος. Παιδιά εδώ η κοπέλα φορά απλά ένα στράπλες και δεν φαίνεται καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια, αλλά οι συνεργάτιδες της έβαλαν το δίλημμα αν πρόκειται για κάποια αισθητική επέμβαση, ή για στηθόδεσμο με ενίσχυση και εξόργισαν την παρουσιάστρια.

«Και τι μας νοιάζει εμάς;» διαμαρτυρήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Μπράβο της αν έχει κάνει επέμβαση. Παιδιά δυο λεπτά για να τελειώσει αυτή η ιστορία γιατί δεν μου αρέσουν αυτά τα θέματα γιατί η κάθε γυναίκα κάνει ό,τι θέλει πάνω της και δικαίωμα της. Από την εμπειρία μου, γιατί το έχω παραδεχτεί και δημόσια, πιστεύω ότι η κοπέλα δεν έχει κάνει τίποτα, απλά έχει βάλει λίγο πιο ενισχυμένο στηθόδεσμο. Το στήθος το πιο ψεύτικο το καταλαβαίνεις από το πως στέκεται. Δεν μας αφορά όμως αυτό, ό,τι και να έχει κάνει. Είτε έχει βάλει, είτε δεν έχει βάλει, είναι κούκλα και δικαίωμα της. Είμαι λίγο ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα.»