Ενοχλημένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Σας κάλεσα; Είχαμε ραντεβού;»

Σπύρος Παπαδόπουλος

"Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, δεν θα κουραστώ να μην σας απαντώ" είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Την ενόχλησή του με την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου έδειξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ του Super Κατερίνα, Μένια Κούκου, έξω από το θέατρο, όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο. Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού» είπε φανερά ενοχλημένος στην κάμερα της εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, δεν θα κουραστώ να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω που περιμένετε αρκετή ώρα; Θα ‘ρθω εγώ έξω από το σπίτι σας αρκετή ώρα και θα αρχίσω να σας ρωτάω;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός, αποχωρώντας με τη μηχανή του από το σημείο.

«Η Μένια Κούκου είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους της εκπομπής μας, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει τόση ώρα απ’ έξω. Τη δουλειά της έκανε» σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να είχε μία πολύ άσχημη ημέρα», σημείωσε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει: «Αντιλαμβάνομαι να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. Απλώς όλο αυτό έπρεπε να γίνει χωρίς ειρωνεία και με γλυκό τρόπο».