Ενοχλημένος ο Περικλής Κονδυλάτος με την επιτροπή του J2US: «Ήταν χαζή η κριτική»

Περικλής Κονδυλάτος

«Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό. Να μιλάμε για πράγματα που έχουν κάποιου είδους νοημοσύνη μέσα τους», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε χθες από το J2US και μετά το φινάλε του show τα είπε στους ρεπόρτερ έξω από τα δόντια, ρίχνοντας τα καρφιά του στην κριτική επιτροπή.

«Για εμάς το show είναι πίσω από τις κάμερες και πραγματικά περνάμε πάρα πολύ ωραία με τα παιδιά. Αυτό το παρεϊστικο είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Όταν ακούς μια συγκεκριμένη κριτική, η οποία δεν αλλάζει ότι και να κάνεις και είναι λίγο προκάτ, δεν σε αφορά κιόλας γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάνε σε εσένα, αλλά μιλάνε σε ένα ρόλο.

Η κριτική ήταν χαζή γιατί ήταν σαν να απευθυνόντουσαν σε talent show ανθρώπου που πάει να κάνει μια καριέρα τέτοιου είδους που αυτό δεν ισχύει. Επομένως είναι άτοπη, άσκοπη και δεν έχει κάποιο νόημα.

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό. Να μιλάμε για πράγματα που έχουν κάποιου είδους νοημοσύνη μέσα τους».