Ενώ η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν μαζί στο Πρωινό, απέναντι λέγονταν διάφορα…

Ιλένια Ουίλιαμς

"Αν αυτό ήταν το όνειρό σου από μικρή γιατί δεν ξεκίνησες από εκεί"; - "Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης".

Με την Ιλένια Ουίλιαμς καλεσμένη στο πλατό ολοκλήρωσε η Φαίη Σκορδά την πρώτη εβδομάδα του Πρωινό. Η Ιλένια, εκτός από το νέο της επαγγελματικό βήμα στο τραγούδι, μίλησε και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν και ένα ολιγόλεπτο τηλεοπτικό τετ α τετ, στο οποίο περίσσευε η τρυφερότητα, η αμηχανία, αλλά και τα… ερωτευμένα βλέμματα του ενός για τον άλλον.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Ιλένια Ουίλιαμς βρισκόταν και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σε μορφή… βίντεο. «Πάμε σε μία συνάδελφο του Ορφέα Περίδη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα. Μετά το τέλος τη συνέντευξης, ο παρουσιαστής ζήτησε να ακούσουν την Ιλένια να τραγουδά και όταν έγινε αυτό, ξεκίνησε και ο σχολιασμός.

«Κοίτα, αφού δεν τον πειράζει τον Ουγγαρέζο να ξενυχτά η κοπέλα και να την αγκαλιάζει και όλο το σχήμα, εμένα τι λόγος μου πέφτει. Αυτό που απορώ είναι, αν αυτό ήταν το όνειρό σου από μικρή γιατί δεν ξεκίνησες από εκεί; Εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος, έπρεπε να περάσω πρώτα από τη Φιλοσοφική και τη Νομική;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Γιώργος Λιάγκας άγγιξε μια άλλη πτυχή του θέματος: «Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Ο Δημήτρης και η Ιλένια, πάντως, φάνηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ…