Έμυ Λιβανίου: «Τα παιδιά μου ξέρουν γιατί χώρισα με τον μπαμπά τους…»

Έμυ Λιβανίου

"Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο, ο ψυχολόγος ήταν αυτό το τραπέζι και τα κρεβάτια μας"

«Δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο να μιλήσω στα παιδιά μου για τα προσωπικά μου, είμαστε πολύ φίλοι» ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος στην κάμερα του «Πρωινού» και την δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη.

«Και από πριν το διαζύγιο, τι συνέβη, γιατί χώρισα με τα παιδιά τους, τις δυσκολίες που περάσαμε. Ανθρώπινα και χωρίς εντάσεις έχουν ζήσει όλες τις καταστάσεις»¨συμπλήρωσε.

Ο λόγος για την Έμυ Λιβανίου, η οποία πρόσθεσε μέσα σε όλα: «Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο, ο ψυχολόγος ήταν αυτό το τραπέζι και τα κρεβάτια μας».

Η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε, επίσης, για τους λόγους που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και την αποχώρηση του γιου της για σπουδές.

«Μου έχουν προτείνει κατά καιρούς πράγματα αλλά δεν μ’ αρέσει, που όλες και όλοι ψάχνουμε για δουλειά και λέμε όχι, απλά δεν προχώρησαν» σημείωσε.

«Ο Κωνσταντίνος έχει φύγει στην Αγγλία και έχουμε μείνει γυναίκες εδώ. Πάει ο άνδρας του σπιτιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έμυ Λιβανίου για τον γιο της. «Πήγα μαζί του στην αρχή για να φτιάξει τον χώρο του και όταν πήγα βουρκωμένη σε γενέθλια φίλων, ήμουν χάλια ψυχολογικά».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ καλά στα ζωή μου, γεμάτη και ισορροπημένη» σχολίασε με χαμόγελο η δημοσιογράφος σε ερώτηση για το εάν είναι ερωτευμένη. «Είναι δύσκολο σε ένα σπίτι με παιδιά να πάρεις απόφαση να μπει ένας νέος άνθρωπος. Και επειδή θα φύγουν τα παιδιά μου, δεν αλλάζουν τα πράγματα, έχω δρομολογήσει έτσι τη ζωή μου».

«Μου φαίνεται πολύ μακρινός ο γάμος, δε νομίζω να ξαναπαντρευτώ. Όταν έχεις κάνει παιδιά δύσκολα ξανασκέφτεσαι τον γάμο. Το έζησα 10 χρόνια, δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ στη ζωή μου» πρόσθεσε η Έμυ Λιβανίου.