Έμιλυ Κολιανδρή: «Νιώθουμε ότι λείπουμε στα παιδιά μας και αυτό μας δημιουργεί ενοχή»

Έμιλυ Κολιανδρή

«Πιάνω τον εαυτό μου να λέει παραπάνω μπράβο στα παιδιά που ίσως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», λέει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της με τον Χρήστο Λούλη, τις ενοχές που νιώθει απέναντι στα παιδιά της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Όσο παίζεις σε μία σειρά που είναι στον αέρα, τυγχάνεις αναγνώρισης. Την επόμενη χρονιά δεν σε χαιρετάει άνθρωπος. Τα παιδιά μας δεν νιώθουν άνετα όταν άγνωστοι μάς σταματάνε για να μας μιλήσουν. Δουλεύουμε πολύ και εγώ και ο Χρήστος.

Νιώθουμε ότι λείπουμε στα παιδιά μας και αυτό μας δημιουργεί ενοχή. Εάν δεν θαύμαζα τον Χρήστο δεν θα ήταν το ίδιο. Αν δεν συνέβαιναν πράγματα σε αυτόν πράγματα επαγγελματικά και συνέβαιναν σε εμένα δεν θα μου άρεσε», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή πρόσθεσε επίσης: «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια με αγάπη αλλά δεν με “χάιδευαν” υπερβολικά οι γονείς μου…ήταν ακριβοδίκαιοι. Πιάνω τον εαυτό μου να λέει παραπάνω μπράβο στα παιδιά που ίσως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η Έμιλυ Κολιανδρή φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», στη θεατρική παράσταση «Amalia Melancholia» και παράλληλα κάνει πρόβες για μια παράσταση που θα ανέβει στο Rex.