Έμιλυ Κολιανδρή: «Με τον Χρήστο Λούλη έχουμε περάσει από 40 κύματα»

Έμιλυ Κολιανδρή

"Ταυτόχρονα έχουν γίνει πολλά ποταπά πράγματα, όπως το ψάξιμο του κινητού. Πιστεύω ότι και ο Χρήστος έχει ψάξει το κινητό μου, όπως έχω κάνει εγώ αντίστοιχα"

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Χρήστο Λούλη.

«Μου αρέσουν πολύ οι “Νεφέλες” του Αριστοφάνη, αλλά όχι από τη αρχή γιατί δεν είναι ούτε κωμωδία, ούτε τραγωδία. Αυτό που έχει γοητεία στο έργο είναι ο χορός των “Νεφελών” που είναι θεότητες της μεγάλης βλακείας, του τίποτα και του παντός. Μέχρι τώρα περιόδευα με το Χρήστο ως groupie, πήγαινα και έκανα μπάνια και έβγαινα στα μπαράκια. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε μαζί με το Χρήστο περιοδεία και έχω αγωνία για το πώς θα πάει. Στα θέατρα που δουλεύουμε και με τους ανθρώπους που θέλουμε να συνεργαζόμαστε είναι πάντα συγκεκριμένο το κέρδος. Ο γιος μου είναι 7,5 ετών και η κόρη μου 4 ετών. Είχαμε πάει σε μια παιδική παράσταση και ο γιος μου, μου είπε “μαμά γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι διάσημοι;”. Όταν το παρακάνω με το γιο μου και τον πάω σε 20 παραστάσεις μου λέει ότι δεν του αρέσει το θέατρο και το μαζεύω για να μην έχει τραύματα! Για μένα η Επίδαυρος, ενώ είναι ένας χώρος με φοβερή ιστορία και δόνηση, ταυτόχρονα έχει μια αρνητική χροιά. Βλέπω την Επίδαυρο σα θηρίο, ενώ έχει και μια ανοιχτή αγκαλιά! Με το Χρήστο είμαστε μαζί από το 2002, ήμουν 22 ετών όταν τον γνώρισα. Με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα, ειδικά μετά την έλευση των παιδιών γιατί εκεί δοκιμάζεται το ζευγάρι. Ευτυχώς υπάρχει ζήλια μεταξύ μας σε ένα βαθμό πολύ πολιτισμένο, αλλά ταυτόχρονα έχουν γίνει πολλά ποταπά πράγματα, όπως το ψάξιμο του κινητού. Πιστεύω ότι και ο Χρήστος έχει ψάξει το κινητό μου, όπως έχω κάνει εγώ αντίστοιχα.»

Δείτε όσα δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή…

Τζώρτζια Γεωργίου στον αέρα: «Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς!»