Έμιλυ Κολιανδρή: «Η συνεργασία με τον Λευτέρη Βογιατζή ήταν δύσκολη, ένιωθα ανήμπορη»

Έμιλυ Κολιανδρή

«Δεν είναι απαραίτητο πως η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα. Με παρηγορεί που τώρα αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο μας», λέει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Έμιλυ Κολιανδρή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δύσκολη συνεργασία της με το Λευτέρη Βογιατζή.

«Είναι ένα ωραίο δώρο να είμαι στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Όταν μου είπαν πως θα κάνω αυτόν το ρόλο που είναι σαν την Τζένη Καρέζη στο “Δεσποινίς διευθυντής” ενθουσιάστηκα», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είπε στη συνέχεια: «Η συνεργασία μου σε μικρή ηλικία με το Λευτέρη Βογιατζή ήταν δύσκολη. Δεν μπορούσα να κατανοήσω αυτά που ήθελε να μου πει. Ο Λευτέρης Βογιατζής είχε δει κάτι σε εμένα και με πίεζε. Ξυπνούσα με δυσκολία για να πάω στην πρόβα, ένιωθα ανήμπορη, σαν να τον είχα απογοητεύσει. Στις δουλειές θέλεις να εκπλήξεις τον απέναντί σου αλλά δεν πετυχαίνει πάντα, χάνονται τα όρια.

Ο απέναντί σου μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σου για ικανοποίηση και να σε χειριστεί. Είναι λεπτά τα όρια για το πού τελειώνει η δημιουργική σχέση και αρχίζει η κακοποίηση. Η επαγγελματική σχέση μου με τον Λευτέρη Βογιατζή δεν ήταν κακοποιητική. Δεν είναι απαραίτητο πως η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα. Με παρηγορεί που τώρα αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο μας».

Κλείνοντας, η Έμιλυ Κολιανδρή ανέφερε: «Με το Χρήστο Λούλη γνωριστήκαμε στα δύσκολα χρόνια, ήμουν 22 χρονών, περνούσαμε και οι δυο δύσκολα επαγγελματικά, εκείνος είχε βγάλει και αυτοάνοσα. Στο πρώτο μας ραντεβού ο Χρήστος δεν ήρθε. Στο δεύτερο ραντεβού μας με το Χρήστο με πήρε ο ύπνος. Όταν δουλεύαμε στην αρχή μαζί με το Χρήστο είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Τώρα μου αρέσει να δουλεύω μαζί του, είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε».