Έμιλυ Κολιανδρή για την απώλεια του πατέρα της: «Πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους να «φεύγουν», είναι κι αυτό μες στη ζωή»

Έμιλυ Κολιανδρή

"Ο πατέρας μου "έφυγε" στις 12 Σεπτεμβρίου και θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα διαφορετικά. Μου άρεσε να παίζω θέατρο τα Χριστούγεννα. Ένιωθα ότι κρατάω συντροφιά σε κάποιους μοναχικούς ανθρώπους".

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε σήμερα (23/12) η Έμιλυ Κολιανδρή. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ηλέκτρα» μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της και τα πρώτα Χριστούγεννα που καλείται να περάσει φέτος χωρίς εκείνον.

«Ο πατέρας μου «έφυγε» στις 12 Σεπτεμβρίου και θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα διαφορετικά. Είναι κι αυτό όμως μες στη ζωή, κάπως θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε πώς ήταν πριν, θα δούμε φωτογραφίες, θα αυτοσχεδιάσουμε», εξομολογείται η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Όταν έχεις παιδιά, αναγκάζεσαι να βρεις ένα φίλτρο και κάπως τα άσχημα να τους πεις ότι είναι κι αυτά μες στη ζωή, κάπως να τα «πασπαλίσεις» με κάτι. Δεν τους αρέσει που με βλέπουν στεναχωρημένη, είναι δύσκολο κι εγώ δεν συνηθίζω να το κάνω μπροστά τους», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

«Η παράσταση που παίζει ο Χρήστος (Λούλης) με «άγγιξε» κάπως περισσότερο, έχει να κάνει με την απώλεια και με το ότι πρέπει να δεχόμαστε να αφήνουμε τους ανθρώπους που πρέπει να «φύγουν» να φύγουν. Είναι σωστό να συμβαίνει έτσι. Είχα συγκινηθεί πολύ στη πρόβα, ήμουν με τη μικρή και μου λέει: μαμά, γιατί κλαις; Της λέω: συγκινήθηκα. Με ρωτάει: γιατί; Μετά έλεγε στις φίλες της: η μαμά μου έκλαιγε σε κάτι άκυρα σημεία. Δεν μπορούσε να καταλάβει», περιέγραψε στη συνέχεια η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Παλαιότερα, όταν ήμουν ελεύθερη, μου άρεσε πολύ να παίζω θέατρο τα Χριστούγεννα. Ένιωθα ότι κρατάω συντροφιά σε κάποιους μοναχικούς ανθρώπους, που δεν είχαν ενδεχομένως κάποιο εορταστικό τραπέζι για να πάνε. Τώρα που είμαι αναγκασμένη να αφήνω τα παιδιά μού είναι λίγο βαρύ», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Έμιλυ Κολιανδρή στην κάμερα της ΕΡΤ.