Emilia Vodos: «Το έντονο κλίμα στο My Style Rocks έφερνε σε δύσκολη θέση την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Emilia Vodos

"Η αλήθεια είναι ότι το My Style Rocks θέλει γερό στομάχι" υπογραμμίζει η Emilia Vodos.

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο «συνελήφθη» η Emilia Vodos από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρέθηκε για το Celebrity του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το εκθαμβωτικό μοντέλο μίλησε τόσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται όσο και για το έντονο κλίμα στο My Style Rocks που συχνά προκαλούσε την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Emilia Vodos δήλωσε πως «δεν ξέρω αν την ενόχλησε κάτι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή απλά το κλίμα στο My Style Rocks ήταν τόσο έντονο. Η αλήθεια είναι ότι το My Style Rocks θέλει γερό στομάχι. Δεν αντιλήφθηκα ότι δεχόταν κάποιο πόλεμο, όμως θεωρώ ότι το κλίμα σχετικά με εμάς τις παίκτριες που ήμασταν τόσο έντονες από μόνες μας την περσινή σεζόν, την έφερνε πολλές φορές σε δύσκολη θέση».

Όσον αφορά στο… δίλημμα ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Σοφία Χατζηπαντελή για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, το μοντέλο ήταν πολύ σαφές στην απάντηση του. «Εγώ προτιμώ αυτό που έζησα».

«Θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, θα δούμε… Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, όχι για να παρουσιάσω εκπομπή, για κάτι άλλο στην τηλεόραση. Ένα άλλο πρότζεκτ, πάρα πολύ ωραίο, πάρα πολύ ενδιαφέρον που νομίζω ότι μου ταιριάζει και πάρα πολύ. Ας πούμε ότι, ναι, έχει να κάνει με την μόδα» πρόσθεσε ακόμα η Emilia Vodos στο απόσπασμα το οποίο και προβλήθηκε, το Σάββατο, στην εκπομπή «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1.