Emilia Vodos: «Έχω φάει πολύ κράξιμο, γιατί έχω τόσα χρήματα, από πού τα έχω αυτά τα χρήματα»

Emilia Vodos

«Είχα φλερτ με έναν Μεξικάνο στο Celebrity, αν θέλει να έρθει εκείνος εδώ. Τον γνώρισα κρυφά και μας κυνηγούσε η παραγωγή», είπε η Emilia Vodos.

Η Emilia Vodos άνοιξε το σπίτι της και υποδέχθηκε τη Νάνσυ Παραδεισανού με την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου». Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Celebrity μάς έδειξε την γκαρνταρόμπα της και αναφέρθηκε στο «κράξιμο» που είχε φάει κατά τη διάρκεια του My Style Rocks.

«Το φόρεμα αυτό το είχα βάλει μια πρωτοχρονιά και δεν άρεσε καθόλου στο τότε αγόρι μου. Αν φορέσω ένα ρούχο, δύσκολα θα το ξαναβάλω, ούτε θα το βγάλω φωτογραφία. Στον μπαμπά μου αρέσουν τα σεμνά, δεν του αρέσει να με βλέπει εκκεντρική. Σκέφτομαι να πουλήσω μερικά ρούχα μου, μου το ζητάει και ο κόσμος.

Όταν έγινε 18 χρονών, οι γονείς μου μού έκαναν δώρο μια ακριβή τσάντα. Όταν ήμουν στο My Style Rocks έφαγα πολύ κράξιμο για τα ακριβά μου ρούχα. Γιατί έχω τόσα χρήματα, από πού τα έχω αυτά τα χρήματα», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

Η Emilia Vodos είπε στη συνέχεια: «Τις γιορτές θα είμαι στην Ελλάδα. Είχα φλερτ με έναν Μεξικάνο στο Celebrity, αν θέλει να έρθει εκείνος εδώ. Τον γνώρισα κρυφά και μας κυνηγούσε η παραγωγή. Με την Αγγελική Ηλιάδη θα πάμε σίγουρα στο Μεξικό».

Πηγή φωτό: NDP