Έμη Λιβανίου: «Δεν έφυγα με καθόλου καλές συνθήκες από το STAR»

«Δεν μιλήσαμε ξανά»

Η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! και στον Γιάννη Βίτσα για το διαζύγιο της και τη ζωή της σήμερα, αλλά και τη δημοσιότητα.

«Ανακοίνωσα το διαζύγιο μου τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό. Είχαν όλα τελειώσει. Με τον Αντώνη χωρίσαμε προς από μια πενταετία. Και ο λόγος που ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω είναι γιατί ο κόσμος με ήξερε παντρεμένη. Η τηλεόραση ήρθε μετά το γάμο μου. Αισθάνθηκα ότι είχα μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό να πω ότι έχω χωρίσει, αλλιώς δε θα το έκανα» λέει η Έμη Λιβανίου, ενώ απαντά και για την φημολογούμενη κόντρα με τον Σταμάτη Μαλέλη και τις σχέσεις τους σήμερα:

«Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον διευθυντή μου, αυτό εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ανώτερος μου και εγώ υφισταμένη του. Πως θα το έκανα; Δεν έιχα τη δύναμη. Πέρα από αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σπουδαίος και ξέρει καλά την τηλεόραση. Το παραδέχομαι και τον σέβομαι. Θεωρώ ωστόσο ότι δεν έφυγα με καθόλου καλές συνθήκες από το STAR. Δε θα πω τίποτα άλλο. Δεν μιλήσαμε ξανά. Αν τύχει να βρεθούμε, θα το κάνουμε. Έχω μάθει όμως όταν φεύγω από μία δουλειά – όποια κι αν είναι αυτή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και αν τελειώνει η συνεργασία -, να προχωρώ στην επόμενη. Αυτό αποδεικνύει και ότι δεν είμαι αλαζονική. Σκύβω το κεφάλι και κοιτώ το επόμενο βήμα μου.»