«Εμφανισιακά δεν ήμουν αυτό που βλέπεις σήμερα, ήμουν σαν αγόρι…»

Μαντώ Γαστεράτου

«Πήγα σε ψυχολόγο μετά από πολλά χρόνια, όταν ένιωσα έτοιμη.»

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλώντας στην κάμερα του Αποκαλυπτικά σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και οι παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκε, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

«Ο Γιώργος Λιάγκας με φόβιζε. Ήταν πολύ ψαρωτικός. Στα πρώτα γυρίσματα, είναι και ντερέκι δύο μέτρα και επειδή έχω πολύ σεβασμό προς το άτομο του και του το είχα πει. Πολλές φορές περπατούσε επιβλητικά και γρήγορα για να πάει στο πλατό και τον κοίταζα λίγο… σαν μαθητούδι ήμουν. Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο κουλ συνεργάτιδα που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο. Είναι η πιο ανθρώπινη», είπε. Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Nomads, δεν έχει μετανιώσει, αλλά δεν ήταν κάτι που θα ξανάκανε:«Δεν μου άρεσε το εγχείρημα αυτό Μουτσινά – Μακρυπούλια. Μου θύμισε τηλεόραση του ’90. Μπρος – πίσω», ανέφερε συγκεκριμένα.

[dfp_ads id=236982]

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε ακόμα και για το bullying που δέχτηκε ως παιδί στο σχολείο…

«Εμφανισιακά δεν ήμουν αυτό που βλέπεις σήμερα. Εμφανισιακά ήμουν σαν αγόρι. Τα παιδιά άλλοτε το σχολίαζαν, άλλοτε το χλεύαζαν, υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις. Αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι υποδεέστερο σε σχέση με τους άλλους, ότι ήμουν προβληματική, ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα. Ακόμα και οι καθηγητές με φώναζαν «Γαστεράτο». Δεν είχα σχηματιστεί ακόμα σαν γυναίκα. Καμπούριαζα για να μην φαίνεται το στήθος μου, φορούσα πολύ φαρδιά ρούχα, φαρδιά παπούτσια τα έσερνα. Ο τρόπος που μιλούσα ήταν αγορίστικος. Μου ζήτησαν συγγνώμη, μου είπαν ότι λυπούνταν που με φώναζαν έτσι. Πήγα σε ψυχολόγο μετά από πολλά χρόνια, όταν ένιωσα έτοιμη.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!