«Εμένα με ενδιαφέρει ο ουράνιος έρωτας, όχι ο γήινος»

Ματθίλδη Μαγγίρα

«Μετά από μακροχρόνιες σχέσεις, θέλω να μείνω μόνη, μπορεί να μου πάρει και τέσσερα χρόνια να ξανακάνω σχέση».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και στην εκπομπή Εμείς για τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και για τον έρωτα στη ζωή της.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι πάλι με τον Λάκη Λαζόπουλο έχω πολύ ωραία σκηνική χημεία. Για εμένα ο Λάκης ήταν ένας μεγάλος σταθμός όταν ξεκινούσα. Με άφησε τελείως ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω και έφτιαξα αυτό το ρόλο τότε, την Καρακαλτάκα στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους». Μου έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις να θέλουν να μου το περιορίσουν, να μου το αλλάξουν αυτό που έχω στο κεφάλι μου και θέλω να βγάλω και τον ευχαριστώ για αυτή την ελευθερία», ανέφερε η ηθοποιός.

«Μου λείπει ένας έρωτας. Έχω περάσει περιόδους ερωτικής αποχής στη ζωή μου. Κυρίως μετά από μεγάλες μου σχέσεις, δεν θέλω να κάνω άλλη σχέση. Θέλω να κάτσω μόνη μου και θέλω να κάτσω να φιλτράρω τι έγινε σε αυτή τη σχέση. Αυτό μπορεί να μου πάρει και δύο χρόνια και τρία και τέσσερα. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να νιώθω ερωτευμένη με την μεγάλη έννοια του έρωτα όμως. Όχι με τη μικρή. Δηλαδή εμένα με ενδιαφέρει ο ουράνιος έρωτας, όχι ο γήινος. Ο γήινος εννοώ ο υλικός. Με ενδιαφέρει δηλαδή και το μυαλό μου να φτιάχνεται και η ψυχή μου και συναισθήματα και το σώμα και όλα. Όλο το έργο το θέλω. Ή όλο η τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει μεσοβέζικα, καθόλου. Θεωρώ ότι χάνω το χρόνο μου, την ενέργεια μου και πια… όχι, δεν τα έχω για χάσιμο», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!