«Έμεινε» η Καραβάτου με τις ατάκες της Πανοπούλου για τον Κατσούλη!

«Είσαι ζηλιάρα, τον καταπιέζεις, τον ταλαιπωρείς.»

Με φόρα ξεκίνησε η καλεσμένη της εκπομπής Έλντα Πανοπούλου «κατηγορώντας» της Κατερίνα Καραβάτου ότι είναι ζηλιάρα απέναντι στον Κρατερό Κατσούλη. Εκείνος πάλι αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα για να εκμαιεύσει κολακευτικά λόγια και λόγια συμπαράστασης από κάποιον συνάδελφό του, αφού η Έλντα Πανοπούλου τα είπε όλα μόνη της αφήνοντας αποσβολωμένη την σύζυγο του.

[dfp_ads id=236982]

«Πρέπει να καταγγείλω στον κόσμο ότι είσαι ζηλιάρα. Είσαι ζηλιάρα, τον καταπιέζεις, τον ταλαιπωρείς. Πάει να πει μια καλημέρα σε μια γυναίκα σχετικώς ευπαρουσίαστη, και ήρθες να πας διακόψεις, να μην μας επιτρέψεις να μιλήσουμε κατ΄ιδίαν.

Είναι τυχερή που σε βρήκε γιατί άντρες σαν εσένα Κρατερέ μου, δεν υπάρχουν πια σήμερα. Αρσενικό, έντιμος, όμορφος, γοητευτικός, με χιούμορ, τεκνοποιεί. Θα κάνεις το σταυρό σου κάθε βράδυ. Θα ανάβεις λαμπαδίτσα και θα λες «σ΄ευχαριστώ θεέ μου που βρήκα τον άνθρωπο αυτό στη ζωή μου».

Δεν υπάρχουν πολλοί Κρατεροί. Εντάξει, καλή είσαι και εσύ» έλεγε η Έλντα Πανοπούλου, όσο ο Κρατερός Κατσούλης βίωνε επιτέλους τη δικαίωση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: